Mittwoch, 22. August 2018

Strana muška imena

Nešto malo više od polovine su muška imena. Mnoga od njih su internacionalna i svakako vam može biti zanimnljivo vidjeti razne oblike jednog te istog imena širom svijeta. Ipak akcenat je na imenima sa našeg podneblja.


Da li srpsko, bošnjačko, . Poseban su slučaj brakovi naših ljudi sa strancima, gdje majka ili otac biraju djeci strana imena tipična u njihovoj rodnoj zemlji. Pročitajte i inspirirajte se popisom najpopularnijih imena za dječake iz zemalja širom svijeta. Najlepša francuska imena za dečake i devojčice.


Eric,Patrik,Alex,Damir,Matej,DaviLuka,Juraj :wub: ženska imena:Lana,Mia,Linda,Gabrijela,Julija,Tea,Ana,Aida,Ema,Lara,Laura,Lina,Luna, Rina,Martina. Vanessa,Ashley,Annie ,Rebecca,Lindsay,Christina. Re: KOJA SU VAM NAJLEPSA MUSKA I ZENSKA IMENA ? Pretenciozno cu navesti imena svoje dece. Kad sam sinu pre godina dala ovo ime svi su se cudili, a ja sam u parkicu setajuci njega kao bebu cula samo za jos jedno dete koje se tako zove.


Cak su me zezali, otkud ti ta ideja? Ako ste u potrazi za najljepšim imenom za svojeg budućeg sina, Sretnodijete. Andelko Andel Andelin Andelo grc. Andrej Andi Andro Andras grc. Njemačka imena imaju porijeklo iz mitologije i historije germanskih plemena, ali također i iz prirode, fikcije i ljudskih vrlina.


Najljepša moderna muška i ženska imena za bebe, značenje imena. Oliver (maslina), Adolfa, Adolpha (plemenita vučica). Moderna muska imena za bebu. Meni se sviđaju imena poput Danijel, Leo, Saša, Dario ili Marin. Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta?


Zanima me koja su trenutno supermoderna muska imena u HR. Upravo ta zelimo izbjeci. Naravno, svi su prijedlozi dobrodosli. Strana imena za djecu Dijaspora. Da ne zapostavimo muske , Billy Bob, Wayne, Dwyne.


Popularna irska imena za djevojčice i dječake - Zadovoljna. Patrika prisjetili smo se nekih od najpopularnijih irskih imena za djevojčice i dječake, koja bi mogla nadahnuti buduće mame i tate za davanje imena svojim princezama i prinčevima. Neki preferiraju kratka, neki tradicionalna, neki strana , a poneki i neobična imena.


Prema objavljenim podacima o imenima koja. Gledano po godinama, sve od 20-ih do početka 60-ih godina 20. Ivana je na drugo mjesto u 60-ima maknuo . Kada je riječ o curicama, također je . Ukoliko volite kratka imena i želite da date jedno takvo svom dečaku ili devojčici, saznajte poreklo i značenja najlepših.


Setite se, to su sve stara imena , koja su možda nosili vaši pradavni preci kada su u dubokoj prošlosti hodali po šumama našeg predivnog poluostrva. Sve u svemu , skrolujte na dno strane dolepriloženog linka, gde se nalazi indeks podeljen na muška i ženska imena po slovima. Predlažemo vam da krenete . U ovu kategoriju spadaju sva muška ili ženska imena , domaća i strana. Logotip Zajedničkog poslužitelja. Na Zajedničkom poslužitelju postoje datoteke vezane uz: Imena.


Ova kategorija ima sljedeće potkategorije, od ukupno 3. Baskijska imena (str.) E. Imena u drevnom Egiptu (str.) P. Pri izricanju vokativa često se griješi zbog izjednačavanja vokativa s nominativom, odnosno zbog nerazlikovanja tih dvaju padeža. I strana muška imena kada se javljaju u standardnome jeziku, s obzirom na to kojim glasom završavaju, u vokativu dobivaju padežni nastavak kao i hrvatska muška imena, npr . Ovdje možete pronaći popis hrvatskih muških imena koja počinju slovom “M”. Popis s imenima nalazi se s desne strane ekrana, a također i pri dnu ekrana.


Kliknite na pojedino muško ime, i na ekranu će se otvorti nova stranica s informacijama o tom imenu. Ako znate za neko muško ime iz Hrvatske s početnim slovom “M” .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts