Sonntag, 17. Februar 2019

Airfryer recepten groenten

Erin staan tientallen recepten die niet te moeilijk zijn, voor heel gewone maar smakelijke gerechten zoals gehaktballen en kip. In deze aflevering: kan gevogelte erin? Maar dan met minder vet! Video: Geroosterde kip en groenten uit de Airfryer. The Philips Chef heeft een aantal lekkere visrecepten voor de Airfryer bedacht, bijvoorbeeld een zalmlasagne of gamba spiezen.


Door de antiaanbaklaag blijft de vis niet plakken. Tongrolletjes met groentetorentjes. Door uw Airfryer bij ons te registreren, verwent u zichzelf met: √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;. Het profiteren van speciale kortingen;.


Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets! Doe dat dus niet met kant en klare zakjes groente uit de supermarkt zoals zakjes wokgroente , maar koop verse groente , neem een. Ik heb een heerlijke kleurijke mengeling gemaakt maar probeer het ook maar eens met andere groenten zoals bieten en venkel. Zo maak je van je Airfryer in een keer een HealthFryer.


Klik op de foto om bij het recept te komen of het recept uit te printen. Kijk gerust ook naar de andere recepten op mijn The Philips Chef . See more ideas about Air fryer recipes, Multicooker and Philips airfryer xl. Recept : Suikervrije en koolhydraatarme chocoladetaart - Onlangs kreeg ik een Airfryer cadeau. Je kan er niet enkel hartige gerechten mee bakken maar natuurlijk ook lekker zoet zoals een suikervrije en koolhydraatarme taart! Tijd om eens te experimenteren dacht ik zo.


Voor deze koolhydraatarme en suikervrije . Verse aardappels gooi je echter niet zomaar in de Airfryer. Volgens het recept moeten die eerst een half uur in het koude water liggen om ervoor te zorgen dat het zetmeel verdwijnt, dat anders zou verbranden. Ondertussen kan ik wel de groenten snijden, halve courgette, waspeen, een rood uitje . Ik eet niet vaak “gewone” aardappeltjes, maar soms maak ik een uitzondering.


Zeker als je ze ook nog eens mega gezond kunt roosteren met allerlei verschillende soorten groenten in mijn grote vriend: de airfryer Deze geroosterde krieltjes en groente vormen een heerlijk bijgerecht en het is ook nog eens . Schaal invetten die in airfryer past, ondertussen Airfryer voorverwarmen op 2graden. Alle ingrediënten in laagjes in de schaal. Nu een bakje crefee ( kruidenkaas) loskloppen met wat melk en over de ingrediënten schenken.


Afmaken met geraspte kaas er overheen. Nu minuten in de airfryer. De Airfryer wordt door veel mensen gebruikt voor onder andere friet, aardappelen, snacks, vlees en kip. Natuurlijk kun je ook uitgebreidere recepten bereiden! Het is zelfs mogelijk om gebak(jes) te maken in de Airfryer , bijvoorbeeld Muffins met witte chocolade en frambozen.


Qua groenten kunnen eigenlijk . Laat je inspireren door onze Philips Chef met lekkere gerechten. Bekijk gezonde, lekkere en eenvoudige recepten die je bereidt met Philips keukenapparatuur. Bak de aardappels in de airfryer tot ze mooi bruin beginnen te worden.


Terwijl de aardappels bakken, snij de groenten in blokjes van ongeveer één cm. Als de aardappels klaar zijn, voeg er alle gesneden groenten bij en bak met een paar keer schudden de roerbakschotel af. Beetje zout en peper erover en opdienen. Via de AirFryer App op mijn telefoon ben ik mijzelf gaan inlezen over alle mogelijkheden.


Je kan er vlees en vis in grillen of je dagelijkse portie groenten roosteren. Met het juiste formaat bakblik kan je er zelfs taart of cake in bakken. Bij de meegeleverde documentatie zit een boekje met verschillende recepten. Omdat in veel groentes van nature water zit kan je deze koken (poffen) in de Airfryer.


De Airfryer hergebruikt zijn warme lucht en vocht zodat alle vitamines en smaak en kleur zelfs behouden blijven in de korte tijd dat je ze bakt. Verwarm je Airfryer eerst minuten voor op 200gr voordat je de . Met een Airfryer kun je veel meer dan alleen frites bakken. Wij inspireren je graag, zodat de hetelucht friteuse ook van pas komt wanneer je aan de slag gaat met andere recepten uit je favoriete kookboek. In een airfryer kun je bijna alles maken.


En dat met veel minder of zelfs helemaal geen vet! Samenwerking - De Philips Airfryer wordt in huize Kookt wekelijks gebruikt.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts