Freitag, 26. Dezember 2014

Bosch mosogatógép használati utasítás

Vegye továbbá figyelembe a mosogatógép szerelési útmutatóit is, hogy garantálja az összes készülék biztonságos mködését. Ha nem állnak rendelkezésre információk, vagy a szerelési útmutató nem tartalmaz megfelel útmutatásokat, e készülékek gyártójához kell. Soha ne engedjen gyerekeket a készülékkel . Letöltheti az összes használati utasítást, a korábbi gyártású Bosch készülékeihez is. A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg készülékének cikkszámát (a típustáblán található).


Bosch Mosogatógép Dokumentumok: A gépek tökéletes beállítása végett, és hogy sokáig jól és gyári minőségben dolgozzon az Ön Bosch Mosogatógépe.

Felteszünk néhány Bosch mosogatógép magyar nyelvű használati utasítást, és alkatrész jegyzéket (Robbantott ábrát). Tartsa be a mosogató- és öblítszerek csomagolásain található biztonsági ill. A késeket és más konyhai eszközöket az eveszközkosárban élével lefelé, vagy.


Ez a mosogatógép kizárólag . A készüléket csak az útmutató elolvasása után lehet üzembehelyezni. Az irányelv előírja a berendezések hulladékainak a visszavételére és. Kicsomagolás és néhány ellenőrzés: Kicsomagolás után győződjön meg arról, hogy a mosogatógép szállítás közben nem károsodott-e, illetve az ajtó tökéletesen záródik-e.


Kétely esetén forduljon szakemberhez vagy a kereskedőhöz.

A csomagolóanyagokat (műanyag tasakok, stb.) gyermekek által el nem érhető helyen . Bosch SMV40C10EU beépíthető mosogatógép teríték vásárlása a Bosch Siemens Márkabolt boltban. A tényleges energiafogyasztás függ a készülék használati módjától. Energiafogyasztás eco program °C–on: 1. Használati útmutató: Megtekintés. Bosch SGV43E93EU Beépíthető mosogatógép : teríték mosogatására alkalmas.


Wh energia 2xprogranormál °C, eco ° C, gyors . Whirlpool Mosogatógép Bemutatása Konyhaluxnet Video - Duration: 2:05. Amennyiben segítségre van szüksége, tekintse meg szerelési és használati utasításainkat! Töltse le szerelési, karbantartási utasításainkat, CE tanúsítványainkat és egyéb műszaki dokumentációinkat! Terméknév, típusmegnevezés, rendelési vagy dokumentumszám. Itt terméknév, típusmegnevezés, rendelési szám . Szabadonálló mosogatógép.


SPS53E08EU SilencePlus. Bosch szervizjellemzők rövid ismertetése. Keresse meg a megfelelő alkatrészeket az Ön kéziszerszámához vagy helyezze szerszámát megbízható kezekbe.


Tovább a használati utasításokhoz.

A vízcsapot csak akkor kell elzárni, ha hosszabb időn át, pl. Robert Bosch Hausgeräte GmbH Carl-Wery-Straße München Javítási . Néhány hónapja, mikor elkezdtem keresni mosogatógépet, néztem Ariston készüléket is, és sehol nem volt fent a használati utasítása , amire én nagyon kíváncsi voltam:). A mosogatógép alsó részében lévő.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts