Mittwoch, 30. März 2016

Muska imena 2017

Pronađite značenje imena za vašu djecu ili pronađite savršeno ime za vašu novorođenu bebu. MINISTARSTVO uprave objavilo je koja su imena roditelji najviše davali svojoj djeci prošle godine. Gledano po godinama, sve od 20-ih do početka 60-ih godina 20. Ivana je na drugo mjesto u 60- ima maknuo. Federaciji: Ahmed je sa prvog mjesta pao na treće i prijestolje ustupio Darisu.


A Amar je kao i prošle godine na drugom . Ako ste u potrazi za najljepšim imenom za svojeg budućeg sina, Sretnodijete. Andelko Andel Andelin Andelo grc. Andrej Andi Andro Andras grc. Interesuju Vas moderna muška IMENA ZA DJECU? Troslovna moderna i unikatna imena proširila su se brzinom svetlosti Srbijom, pa se sve češće u parkovima može čuti kako roditelji dozivaju svoje mališane imenima kao što su Nea, Mia,.


Za mušku decu je i dalje ime Novak broj jedan, ali to traje već duže vreme - priča niška matičarka Vesna Đikić. Sekretarijata za upravu - Sektor statistike. Istražili smo koja su imena mame i tate najviše davali svojim bebama rođenima u našoj zemlji u godini na izmaku. Ema, Ana, Mia, Marija i Lucija, dok su za dečke rezervirana imena Luka, Ivan . Ova institucija objavila je po 1najčešće davanih imena ženskoj i muškoj djeci u FBiH prošle godine, a prema njihovim podacima ime Amina dobilo je 2djevojčica.


Kod dječaka, roditelji su se lani . Pročitajte i inspirirajte se popisom najpopularnijih imena za dječake iz zemalja širom svijeta. Biranje imena za bebu nikada nije lak zadatak. Svaki roditelj želi da ime njegovog dečaka ima neko posebno značenje, da se on čitavog života ponosi njime, ime koje mu priliči i koje će uvek biti aktuelno. Više puta smo pisali o imenima i pokušali . ABADIN – vidi: Abidin ABAS, ABAZ (ar) – lav, veoma namršten. ABDIJA – vidi: Abdullah ABDULADL (ar) – rob Pravednog ABDULLAH (ar) – Allahov rob, Allahov sluga Izv.


U Srbiji već više godina unazad roditelji devojčicama najčešće daju imena koja imaju prizvuk stranih i biblijskih imena, dok se kod dečaka održava trend tradicionalnih imena srpskih vladara, junaka i biblijska imena. Istražujući roditeljske forume došli smo do liste od ženskih i muških imena koja bi . Na jugu Hrvatske, posebice u Zadarskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji, najčešće su muškoj djeci davali ime Luka, dok je u Šibensko-kninskoj županiji najpopularnije ime za dječake Jakov. Za djevojčice su najpopularnija imena bila . Među ženskim imenima ne jenjava popularnost Eme i Lane, međutim najpopularnije žensko ime ove godine je Lucija.


Kod muških imena situacija je ostala gotovo nepromijenjena pa je tako Luka već treću godinu najpopularnije muško ime u Hrvatskoj.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts