Dienstag, 27. September 2016

Airfryer recepten weight watchers

This Pin was discovered by Ans Haanraads. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kleurrijke spiesen en aardappeltwisters. Een gezond gerecht dat bij iedereen in de smaak valt.


Dit recept is voor porties. ProPoints waarden per portie: 7. Elk onderdeel van de maaltijd bevat een bepaald aantal punten. Weight Watchers is gelinkt aan een dieet dat bestaat uit een puntensysteem. Over een bepaalde tijd gemeten dien je niet meer dan een bepaald aantal punten te eten. In deze groep wordt dan ook vaak besproken hoeveel punten een recept.


Een vorig blogje met een aantal weetjes, vind je HIER. Imke: Makkelijke pizzawraps, SmartPoints per pizzawrap. Dan is dit recept een echte aanrader!


Deze pizzawraps zijn erg lekker, kleurrijk én gezond doordat ze rijkelijk belegd zijn met verschillende soorten groenten. Lees het succesverhaal van Imke . Dé heteluchtfriteuse voor krokante frietjes door de unieke Rapid Air- technologie van Philips. Makkelijker kan toch niet? WeightWatchers Receptideeën. Ter inspiratie heeft WeightWatchers drie receptideeën geplaatst op haar site.


Airfryer XL met grillpan (zwart). Als lunch maakte ik mini wraps, hier komt binnenkort het recept van online. Zoals elke avond mocht ik ook deze . Bij deze het recept van de Antwerpse Appelbollen. Mocht je dit niet willen mag je ipv eetlepels gewone bruine suiker gebruiken. De ActiFry is enorm populair, en niet zonder reden.


De recepten en gerechten die bereid worden met een ActiFry zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens beter voor je dan gerechten die op een reguliere manier worden bereid. Alice is al jaren een enorme fan van de Actifry, . De AirFryer wordt je nieuwe vriend in de keuken! Komkommer biedt weinig culinaire uitdagingen, en vaak geeft juist vet smaak aan eten. De airfryer van Philips is ook zoiets, maar.


Woonplaats: in de buurt van deventer . KWARKBOLLETJES - STUKS - SP PER BOLLETJE.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts