Montag, 26. Januar 2015

Popis imena za dječake

Pronađite značenje imena za vašu djecu ili pronađite savršeno ime za vašu novorođenu bebu. Zanima me koja su trenutno supermoderna muska imena u HR. Sigurno na svijetu ima jako puno dječaka imena Luka, ali samo će jedan biti tvoj Luka! Ovdje ćeš naći dosta toga o imenima, pa i popis najčešćih.


KopiraNajčešća imena. U nedoumici ste oko davanja imena djetetu? Na ovoj stranici možete pronaći listu muških i ženskih imena.


Odluka o imenu vaše bebe jedna je od najvažnijih odluka koju ćete morati učiniti tijekom trudnoće. Pronalaženje najboljeg imena za bebu može također predst. Hrvatska imena za dječake. Nešto malo više od polovine su muška imena.


Mnoga od njih su internacionalna i svakako vam može biti zanimnljivo vidjeti razne oblike jednog te istog imena širom svijeta. Ipak akcenat je na imenima sa našeg podneblja. Da li srpsko, bošnjačko, . Tražite li ime za novog člana vaše obitelji? Pretražite najpotpuniji popis imena : popis muških imena. Andelko Andel Andelin Andelo grc.


Ako ste u potrazi za najljepšim imenom za svojeg budućeg sina, Sretnodijete. Andrej Andi Andro Andras grc. U posljednjem desetljeću 20. Ivan, Marko, Luka, Tomislav i Filip, dok su se curice najčešće nazivale Martina, Petra, Kristina i Matea.


Bez obzira u kojoj ste zemlji, pronaći ćete popularna imena za bebe. Bio to Jakov u SAD-u ili Hugo u Španjolskoj, svaka zemlja ima svoj popis. Saznajte koja su najbolja imena za bebe ove godine. Bilo da su tradicionalna ili moderna , pogledajte ideje za popularna imena za bebe sada.


A kako su svoju djecu imenovali mladi roditelji? U odnosu na proteklu godinu nije bilo velikih promjena. Italija je predivna zemlja, kolijevka kulture, s bogatom, raskošnom poviješću koju su obilježila mnoga slavna imena.


Ukoliko očekujete dolazak dječaćića, a još niste pronašli idealno ime, možda možete zaviriti u naš popis najpopularnijih talijanskih imena za dječake. Možda pronađete idealno ime za . Prvo da kazem da je veliki problem dati ime. Kada se neko drugi porodi odmah pitas kakvo si ime dala, i cini nam s eto onako lako. Medutim kad sam ja rodila i trebala da dam ime svom djetetu bilo je tu velike polemike. Sve mislis ostat ce ljepse ime i sta ce tvoje dijete posle reci, hocel biti draga mama sto . To je Emma, a za dječake Liam, barem ako je suditi prema listi objavljenoj na stranici BabyCenter.


A Emma nije jedino ime u vrhu top ljestvice koja se često daju našoj djeci. Ja poludim kada mi neke osobe unište imena , recimo neko ime mi bude super i onda kad poznam nekog debila po tom imenu, odmah mi ga zgadi. Pogledajte koja su imena ove . Moje ime :) Jer je ful rijetko ovdje. Kcerkama Lara ili Ariana, a djecacima.


Tako je do sada u ovoj godini 2roditelja u Zagrebu odlučilo nazvati curicu Mia, a dječaka Luka, njih čak 306. Ministarstvo uprave objavilo je broj upisa novorođene djece u maticu rođenih u razdoblju za prethodnu godinu i najpopularnija imena za djevojčice i dječake. Za dječake su i dalje omiljena imena poput Luke, za djevojčice je prvo mjesto preuzelo ime Mi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts