Freitag, 22. Januar 2016

Emsan düdüklü tencere kullanımı

Hascevher Esila Duduklu - Hascevher esila pressure cooker - Duration: 0:47. Kimimiz düdüklü patlar diye korktuk, kimimiz bu çok büyük diye, çoğumuz, düdüklüde uzun pişen yemekler yapılır. EvimDergisi 148views.


EMSAN DÜDÜKLÜ KULLANIMI - Duration: 7:51. Semen Öner - Yemek Tarifleri - Duration: 7: 05. Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Bu şekilde tencerenin güvenli şekilde açılmasını sağlarsınız.


Aksi takdirde yemek yanabilir ya da tencere. Evde tencereye koyduğunuz yemek için saat ayrı yaptığınızda siz başka bir işle uğraşırken yemeğinizin çok kolay bir şekilde piştiğini göreceksiniz. Normal tencereden çok daha kısa bir süre içinde yemek hazır . Emsan zamanı kısıtlı olup, sağlıklı ve lezzetli yemekler . Yüksek basınç altında pişen yemekler vitaminini kaybetmeden güzel sunumlarla buluşur. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Mutfağınıza şıklık, yemeklerinize lezzet katan Emsan düdüklü tencere modelleri, geniş bir ürün yelpazesinde hazırladığı tencereleri ile herkese uygun seçenekler sunuyor.


Ablalarımmm ve tecrübeli kızlar :KK24: daha evleneli ay olmadı çalışıyorum yemek yapmak zor gerçekten ama bi şekilde hallediyorum internetten tariflere bakıyorum. Tencere takımımın içinden çıkan düdüklü tencereyi kullanmayı bilmiyorum. Annemin eski klasik düdüklüsü vardı onu kullanıyodum suyun . Kullanım rahatlığı ile kadınların hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Emsan , mutfakta kısa sürede yemek pişirip zamanını sevdikleriyle geçirmek isteyenlere pratik çözümler sunuyor. Isıyı eşit şekilde dağıtarak pişirme süresini en aza indiren.


Yemekleri buhar gücüyle hızlı ve lezzetli pişirmeyi sağlayan tasarım. Tencerenin basınçtan dolayı patlamasını engelleyen kapak üzerine yerleştirilmiş emniyet silikonu. Doğalgaz, bütangaz, elektrik . TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU. INSTRUCTIONS FOR INTRODUCTORY AND USE. AT Direktifi gereklilikleri karşılanmıştır.


Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. Pişirme programları sayesinde sebze, et, balık ve baklagilleri pişirirken pişirme ısılarını düzenler. Böylece gıdaların tazeliklerini ve lezzetlerini korur.


Paslanmaz çelik gövdelidir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts