Dienstag, 19. Januar 2016

Karnabahar turşusu zahide yetiş

Canan Karatay konuk oldu. Tadı ve kıvamı tam yerinde kütür kütür karnabahar turşusunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok şık ve. Karnabahar Turşusu (Yemek Tarifleri) - Duration: 4:52.


Lezzet dünyasına dair yeni ve özgün tariflerimizi kaçırmamak için lütfen kanalımıza abone. Genellikle en sevilen ilk akla gelen tulu lahana ve. Pancar Turşusu Nasıl Yapılır- Hemen yemeye hazır kırmızı pancar turşusu - Ev Lezzetleri - Duration: 9.

Kıtır kıtır karnabahar turşusu yemek isteyen bu tarifi mutlaka denesin - Duration: 8:55. Bugün sizlerle karnabahar turşusu tarifi paylaşacağız. Merhabalar Sevgili Dostlar,.


Turşu tarifleri arasında en çok beğenilen karnıbahar. Uzun zaman olmuştu sizlerle turşu tarifi paylaşmayalı. Son dönemde en çok denenen ve sevilen tariflerimden biri olan lahana turşusundan sonra kış ayına yakışan karnabahar turşusunu paylaşmasam olmazdı. Bu turşu da diğer tarifimde olduğu gibi hızlıca olgunlaşıyor.


Geçtiğimiz aylarda bir . Beğenme Yorum2Paylaşım.

Pin ini ditemukan oleh leylakk2. Temukan (dan simpan!) Pin Anda sendiri di Pinterest. Aktaş el yapımı yoğurt mayası tarifini veriyor. Sağlıklı ve Beslenme Editörü Nihal Doğan ise, doğal elma sirkesi ve üç günde çabuk turşu yapımını anlatıyor. Siz de evinizde deneyip karnabahar turşusu yapabilirsiniz.


Evinizdeki malzemelerle az masrafla girmeden kolayca karnabahar turşusu yapabilirsiniz. Farklı lezzet arayanlara ev yapımı karnabahar turşusu tarifi. Ayşenur Altan Yemek Tarifleri Aysenur Altan. Lucky Lucky hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.


Susam Çörek Otu Denenmiş Tarifler: KARIŞIK TURŞU- LAHANA VE KARNABAHAR TURŞUSU. Find this Pin and more on hamur işi by birgul61incekar. KaftanMezeFermented FoodsPreserving FoodFood ArtPicklingFreezerEat Cake Zucchini . Lahana turşusu yapımı için malzemeler: kg beyaz lahana, 3-yeşil acı biber, yarım demet maydanoz, 3.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts