Dienstag, 6. Januar 2015

Bosch silence plus mosogatógép

C prograkifejezetten a kényes üvegek mosogatásához és szárításához kifejlesztett program. Magasságban állítható felső kosár: extra helyet biztosít a kifejezetten magas . Silence Plus : kellemesen csöndes, mindössze 48dB. AquaStop: 1-os élettartam garancia vízkárok ellen.


VarioFlex kosarak és VarioDrawer fiók: továbbfejlesztett belső átalakítási . Bosch mosogató gépek ár összehasonlítása az Árukereső oldalon.

SMS40M52EU Szabadon álló 60cm 4programos mosogatógép , Type: SI6P1B SilencePlus. SPS53ESzabadonálló Mosogatógép Ezüst-inox SilencePlus Type: SD4P1B. Mieltt a készüléket használatba veszi. Figyelmesen olvassa végig a használati és szerelési utasítást! Fontos tanácsokat kap a készülék beszerelésére, használatára és karbantartására vonatkozóan.


Minden dokumentumot rizzen meg a késbbi használathoz vagy a késbbi tulajdonos számára. Soha ne engedjen gyerekeket a készülékkel . Extra szárítás funkciójával időt és energiát spórolhat, üveg programjával pedig a kényes és értékes üvegedényeit tisztíthatja és száríthatja. Letisztult, elegáns dizájnú gép, mely bármilyen .

Gyengéd - még a füléhez is. Szállítási idő: munkanap. Mosogatógépek hivatalos magyar garanciával, országosan ingyenes házhoz szállítással. Bosch SMS25KI00E Mosogatógép vásárlás akciós áron hónap gyártói garanciával.


Garancia: hónap BSH Kft. Ha a megrendelni kívánt termék itt Raktáron van, a leadott rendelésed . Ez az innovatív mosogatási technológia növeli. Wh Éves energiafogyasztás 2kWh Mosási hatékonyság A Szárítási hatékonyság A Vízfogyasztás 9. A Bosch Mosogatógép jellemzői: prograIntenzív °C, Auto 45–°C, Eco °C, Üveg °C, TurboSpeed min °C, 1h °C speciális opció: VarioSpeed Plus, Extra szárítás. Ugrás a termékleíráshoz. Legyél első az értékelésben.


Letöltheti az összes használati utasítást, a korábbi gyártású Bosch készülékeihez is. A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg készülékének cikkszámát (a típustáblán található). Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip.


Több sebből vérzik: - Néhány hónapja E15-öt írt ki, ilyenkor vég nélkül szivattyúz kifelé, akármeddig, míg csak ki nem húzom a 220-ból. A vizet sem kezdi el szívni. A “csap jelzés” világít. Szűrők kitisztitva, a vízellátó cső nincs megtörve.


Energiatakarékosság és teljesítmény.

A tényleges energiafogyasztás függ a készülék használati módjától. Zajszint: dB (re pW) mosogat. BOSCH SMI46KS2E beépíthető mosogatógép leírása.


C prograkifejezetten a kényes üvegek mosogatásához és szárításához kifejlesztett program.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts