Freitag, 22. Mai 2015

Karnabahar turşusu tarifi cahide

KARIŞIK KIŞ TURŞUSU TARİFİ. Göğün, erimiş maden gibi ve dağların atılmış renkli yün gibi olacağı günü hatırla. O gün) hiçbir samimi dost, dostunu sormaz.


Birbirlerine gösterilirler. Günahkâr kimse ister ki, o günün azabından kurtulmak için oğullarını , .

Zamanı geçmeden güzel bir kış turşusunu paylaşmak istedim sizlerle. Netteki onca turşu arasında şöyle açıklayıcı,güzel bir turşu tarifine rastlayamadım. Baktım yine iş başa düştü:)Ayrıntılı anlattım sizlere. Kırmızı lahana ise rengini . Tadı ve kıvamı tam yerinde kütür kütür karnabahar turşusunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok şık ve. Merhabalar Sevgili Dostlar,.


Uzun zaman olmuştu sizlerle turşu tarifi paylaşmayalı.

Son dönemde en çok denenen ve sevilen tariflerimden biri olan lahana turşusundan sonra kış ayına yakışan karnabahar turşusunu paylaşmasam olmazdı. Bu turşu da diğer tarifimde olduğu gibi hızlıca olgunlaşıyor. Geçtiğimiz aylarda bir . Tarif ile aklınıza takıla soruları lütfen yorum kısmından bize sormaktan çekinmeyin.


This Pin was discovered by Oya Şimşek. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Probiyotik karnabahar ve brokoli turşusu. Sirkemi yıldır kendim . Havuçları kazıyıp dilimlere kesin.


Maydanozu yıkayıp hazırlayın. Temiz litrelik kavanozun dibine nohutları ve 3-diş sarımsak atın. Aralara havuç dilimleri ve sarımsak . Karnabarlardan bir sıra yerleştirin. Turşu Nasıl Yapılır Oktay Usta.


Kavanoz kapaklarınızı içine lezzet sığdırmak için açın.

Rengiyle, tadıyla gönlünüzü çalacak pancarlı karnabahar turşusunu kurun. MaşâAllah çıtır çıtır olmuş. Canım annem ve babam ilk kez karnabahar turşusu yediler. Genişce bir kabın içerisinde karnıbahar,lahana ve maydo. Karnıbahar çiçek çiçek ayrılıpıp,iyice yıkanır.


KARNABAHAR TURŞUSU NASIL YAPILIR? Hepimizin günü hayırlı geçsin ve mutfağımız bereketli olsun duasıyla. Bismillah… Açıkçası bildiğim ancak kimi zaman çok az duyduğum ya da hiç duymadığım, tatmadığım turşuları denemek son zamanlarda mutfak . Lahana ve havuçlar rendelenerek karıştırılır , kavanozlara doldurulur ve malzemeleri ilave ederek hafta bekletilir. Türk mutfağının sanat eserleridir turşular.


Biz de bu sene turşuları eşim kurdu. Gerçekten muhteşem, yiyen bir daha istiyor. Bundan sonra turşu kurma görevi onun .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts