Donnerstag, 18. Januar 2018

Bosch mosogatógép hiba

A gyár Mio mosogatógépet hív vissza, mert egy hibás alaktrész túlmelegése miatt bármikor kigyulladhat. Mosógép hiba Beiträge 25. Mosogatógép HELP Beiträge 8. Nem működik rendesen a mosogatógép?


Nekem egy beépített BOSCH típusú gépem van , ami bekapcsolás után csak zúg (gondolom a szivattyú) de nem indul el a program. Tegnap kiszereltem a helyéről és miután a csövekből kifolyt a víz oldalra forditottam hogy az esetleg bent maradt víz kifolyon belőle.

Eddig a hungarocell úszó rendetlenkedett, de mostmár az jó. E-24-es hibakóddal , ami azt jelenti, hogy hiba a szennyvíz csőben. Ott biztos nincs tömődés, mert a következő . Lehetséges h csak a hibakódot kell kiütni, és ha igen akkor hogyan?


Kedves Eszter Kérem írja meg a gép pontos típusát, vagy ENR számát…Talán úgy tudok . Főleg a tányérok, és az erősebben szennyezett edények nem tiszták. A poharakon nem olyan látványos ez a hiba. Ekkor szoktam javasolni a mosogatógép tisztító használatát.

A hiba a következõ:Bekapcsoláskor a gép szivattyúja kinyomja a maradék vizet,majd nem csinál semmit csak búg. Szétszedtem,rámértem az aquastop szelep tekercsére ami 2kohm. Müködés közben feszültséget . A bekepcsolást követően többször öblít, majd miután kinyitotta a mosogatószer adagolót, kisvártatva szárításra. Mondta a szerelő, hogy ami a vizet szívja be, ott van egy úszó, ami egy érzékelőhöz ér ha megfelelő a vízszintja. Ki-, és bekapcsolással állítsa a gépet alaphelyzetbe.


Ha a hiba nem szüntethető meg, forduljon az ügyfélszolgálathoz és foglaljon időpontot. Ha úgy is világít az öblítő hiányt jelző lámpa, akkor lehet az adagoló hibás, de lehet még kontakt hiba , vagy akár vezérlő elektronika hiba is. Villog az ajtónyitás-öblités-dsp gomb, a mosógép nem indul. A javításokat és beavatkozásokat csak szakemberek végezhetik el. Ehhez a készüléket áramtalanítani kell.


Húzza ki a hálózati csatlakozót vagy kapcsolja ki a biztosítékot. A mosogatógépek tipikus hibái. Bevizsgálás, és kiszállás (az esetleges többszöri kiszállás esetén csak egyszeri díjat számítunk fel): 7. A hibakód az átemelő szivattyú hiba ,de nem biztos hogy cserélni kell. Sok hulladék lerakódik a szivattyúban,megérdemel a szerelő előtt egy próbát.


Nos megtörtént a hiba nálunk is.

Kaptam is segítséget, de egy ilyen hibára mit lehet írni. Bosch mosogatógép E:, Ehiba.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts