Dienstag, 14. Februar 2017

Karnabahar kırmızı lahana turşusu

Karnabahar Turşusu Nasıl Yapılır? Genellikle en sevilen ilk akla gelen tulu lahana ve. Tadı ve kıvamı tam yerinde kütür kütür karnabahar turşusunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok şık ve.


Kırmızı lahana ve maydanoz ince ince doğranır. Genişçe bir kabın içerisinde karnabahar , lahana ve maydan.

Karalahanayı da doğruyoruz. Havuçları da dilimleyip sarımsakları da soyuyoruz. Kavanozun içine tuz limon tuzu ve nohutu atıp su ilave ederek karıştırın eritin. Daha sonra sarımsak karnabahar havuç ve lahanayı üst üste sıkıştırıp kapağını kapatıyoruz. Maydanozu yıkayıp hazırlayın.


Temiz litrelik kavanozun dibine nohutları ve 3-diş sarımsak atın. Aralara havuç dilimleri ve sarımsak . Turşu sevenler turşusunu evde yapsın diye karışık kış turşusu tarifi.

Morun güzel rengini almış, görünümü ve lezzetiyle iştah açan güzel karnabahar turşusu. Merhabalar Sevgili Dostlar, Uzun zaman olmuştu . Turşunun tadından hiç bahsetmeyelim. Bunu deneyerek görmelisiniz. Bu turşuyu salatalarınızda bile garnitür olarak . Lif oranının diğer turşulara göre daha fazla olması ve ayrıca içerdiği sülfür nedeniylelahana ve karnabahar turşusu ayrı bir değer kazanmaktadır ve diğer.


Lahana turşusu yapımı ile ilgili videomuzu üstteki linkten izleyebilirsiniz. Her litrelik kavanoza yemek kaşığı acı kırmızı pul biber (arzuya göre tatlı da olabilir). Denemek isterseniz, şimdiden afiyet olsun. Probiyotik (fermente) karnabahar ve brokoli turşusu tarifi.


Kış sebzesi olan karnabahar ile kışın bile güzel bir turşu hazırlayabilirsiniz. Malzemeler: Küçük bir kavanoz için;. Bu faydalı sebzenin yemeğini, kızartmasını, haşlamasını yaptığınız gibi, turşusunu yapmayı da alışkanlık haline getireceksiniz. Gerçekten lezzetli bir turşusu oluyor. Zamanı geçmeden güzel bir kış turşusunu paylaşmak istedim sizlerle.


Netteki onca turşu arasında şöyle açıklayıcı,güzel bir turşu tarifine rastlayamadım. Baktım yine iş başa düştü:)Ayrıntılı anlattım sizlere.

Türk mutfağının sanat eserleridir turşular. Biz de bu sene turşuları eşim kurdu. Bundan sonra turşu kurma görevi onun. Kavanoz kapaklarınızı içine lezzet sığdırmak için açın. Rengiyle, tadıyla gönlünüzü çalacak pancarlı karnabahar turşusunu kurun.


Kış mevsiminde bayılarak yapılan turşuların arasında oldukça popüler bir. Sizde benim gibi yemeklerin yanında turşu yemekten hoşlanıyorsanız bu lahana turşu tarifini.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts