Mittwoch, 18. November 2015

Lahana karnabahar tursusu nasil yapilir

Genellikle en sevilen ilk akla gelen tulu lahana ve. Tadı ve kıvamı tam yerinde kütür kütür karnabahar turşusunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok şık ve. Merhabalar Sevgili Dostlar, Uzun zaman olmuştu . Havuçları kazıyıp dilimlere kesin. Maydanozu yıkayıp hazırlayın.


Temiz litrelik kavanozun dibine nohutları ve 3-diş sarımsak atın.

Aralara havuç dilimleri ve sarımsak . Karnabarlardan bir sıra yerleştirin. Kırmızı lahana ve maydanoz ince ince doğranır. Genişçe bir kabın içerisinde karnabahar , lahana ve maydan. Lahana Turşusu Tarifi 09:55.


Karışık kış turşusu tarifi. Turşu suyu hazırlamak için: 1-kaşık limon tuzu. Lif oranının diğer turşulara göre daha fazla olması ve ayrıca içerdiği sülfür nedeniylelahana ve karnabahar turşusu ayrı bir değer kazanmaktadır ve diğer turşulardan farklı bir yere sahiptir.

Evde Doğal Yöntemlerle Turşu Nasıl Yapılır ? Kışlık Domates Turşusu Tarifi, Kışlık Domates Turşusu Nasıl Yapılır , Kışlık Domates Turşusu Yapılışı, Kışlık Domates Turşusu Yapımı, Kışlık Domates Turşusu Malzemeleri - kg domates, kg acı sivri biber, su bardağı . Küçükken evde turşu kurulduğunda babamın ve annemin çıraklığını yapardım. Havuç, patlıcan, lahana , salatalık, biber, yeşil domates, acur… Sebze çeşidi çoktu, ancak içlerinde karnabahar yoktu. Okumak için evden ayrılınca hazır yemeye de başladım tabii.


DİĞER TÜM TURŞULARIM BURADA. Tuzu ekleyip dakika ovun ve kavanoza doldurun. KARIŞIK TURŞU- LAHANA VE KARNABAHAR TURŞUSU. Yemeklerin yanına harika bir çeşit oluyor. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR.


Kış hazırlıklarının vazgeçilmezi ve yemeklerin tamamlayıcısı turşu Türk mutfağının olmazsa olmazlarından. Domates, lahana , salatalık, patlıcan, karnabahar , erik, biber gibi birçok sebze ve meyve ile yapabileceğiniz bu lezzet aynı zamanda çok sağlıklı. Ana malzemenin yanında tuz, sirke ve su ile kolayca . Cahide Sultan tarafından yazılan gönderiler.


Etiketler: brokoli turşusu, ev yapımı turşu, havuç turşusu, karnabahar turşusu , karışık kış turşusu, lahana turşusu, larışık turşu, oktay ustadan, turşu tarifleri, turşunun suyu nasıl ayarlnır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts