Mittwoch, 21. März 2018

Emsan düdüklü tencere 4 lt

Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. Burcu lt Düdüklü Tencere ile kısa sürede yiyeceklerinizi besin değerlerini kaybetmeden pişirebilirsiniz.


FATURALI YENİ ÜRÜN-AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO. Kaliteli düdüklü tencereler Evidea.

Fissler düdüklü tencere modelleri ve ucuz düdüklü tencere fiyatları kapıda ödemeli olarak evinize geliyor. TL ve peşin alışverişlerde ekstra indirimi Karaca güvencesiyle sizi bekliyor! Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarmı Alışveriş Listeme Ekle. Emsan Burcu Lt Düdüklü Tencere. Böylelikle yemeğin tadına bakabileceğiniz gibi gerektiğinde malzeme ilavesi yapabilirsiniz.


Ayrıca cam kapağı sayesinde yemeğinizi tencerenin kapağını açmadan kontrol edebilirsiniz. Adı : Efsane Düdüklü Lt.

Tencereyi kaldırmak için ekstra bir güç sarf etmeniz gerekmiyor. Normal düdüklü tencerelerde su buharı düdükten dışarı doğru . Cr-Ni Paslanmaz Çelik ,. Parlaklığını Koruyan Özenle Polisajlanmış Dış Yüzeyler. Ergonomik Ve El Yakmayan Kulplar.


Dahil Her Türlü Ocak Üzerinde Kullanma İmkanı. Enerji Tasarrufu Sağlar. Kolay Açılıp Kapanan Güvenli Kapak Sistemi.


Tencerenin basınçtan dolayı patlamasını engelleyen kapak . En ucuz Düdüklü Tencere sıfır, ikinci el Mutfak Gereçleri fiyatlarını sahibinden. GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Paslanmaz çelik gövdelidir.


Uzun Süreli Sağlıklı Kullanım. Yemeklerinizin Besin Değerini Korur. Doğalgaz, bütangaz, elektrik, seramik, halojen ve son teknoloji indüksiyon ocaklarda da yüksek .

Klasik Kilit, Kapasite: lt. Karşılaştırmak için ekle Favorilere ekle menu. Sabunlu su veya sütle tencerenizi bir süre kaynattıktan sonra bütün parçalarını (kapak ve gövde) yıkayınız ve durulayınız. Düdüklü tencerenizin uzun yıllar ilk günkü gibi şık ve temiz kalması için aşağıdaki temizlik kurallarına uymanızı tavsiye ediyoruz. Dış yüzeylerin temizlenmesinde . EMSAN EFSANE LT DÜDÜKLÜ TENCERE.


Aradığınız tüm Düdüklü Tencere ürünleri En Ucuz fiyatlarla hızlı ve hesaplı alışverişin adresi Hızlıal. Diğer Düdüklü Tencere modelleri incelemeden karar vermeyin!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts